Hírek, aktualitások

Jótékonysági vacsoraestet rendezett a Pécs-Normandia LC 2020. február 04. 13:00 Jótékonysági vacsoraestet rendezett a Pécs-Normandia LC

A Pécs-Normandia LC idén is (2020. 01. 31-én) megtartotta a Mentőőv szülőszállás fenntartásának javára megrendezett szokásos jótékonysági vacsoraestjét a Hotel Laterum Étteremben, Pécsen. A műsort a Dzsászti Énekstudió növendékei biztosították. Az esten részt Boronkay Gusztáv kormányzó és kedves felesége. A jó hangulatú rendezvényen 187 vendéget köszönthettek.

bővebben arrow_forward
Félmaraton a szülőszállásért 2019. december 15. 16:00 Félmaraton a szülőszállásért

Tamás Imre, a Tamtraco vállalkozás vezetője elhatározta, hogy lefut a születésnapján 21 km-t és közben támogatja a Pécs-Normandia LIONS Club szülőszállását, mely idén ünnepli fennállásának 25. éves évfordulóját! Mindenkit részvételre (akár 5 km vagy 10 km-es távon) és mindenkit támogatásunkra is buzdít.

bővebben arrow_forward
A Pécs-Normandia LC aktív részvétele a kárpátaljai segélyprogramban 2019. november 19. 12:00 A Pécs-Normandia LC aktív részvétele a kárpátaljai segélyprogramban

A Pécs-Normandia LC aktívan részt vesz a szövetség kárpátaljai segélyprogramjában. Saját csatornáján keresztül évek óta ruhát és tartós élelmiszert juttat a külhoni rászorulóknak. Az idei küldemény is megérkezett már rendeltetési helyére. 2019-ben egy kamionnyi ruhát - 240 zsák- és egy raklap tartós élelmiszert küldött ki Kárpátaljára.

bővebben arrow_forward
Bemutatkoznak a Mommies LC anyukái 2019. május 20. 10:00 Bemutatkoznak a Mommies LC anyukái

A Pécs-Normandia Lions Club fiókklubjaként megalakulú Mommies LC öt fiatal pécsi anyuka összefogásából alakult. Az anyasággal kapcsolatos teendők, tapasztalatok megosztására először egy Facebook-csoportot hoztak létre, azóta viszont már a Mommies CL keretein belül szervezik jószolgálati tevékenységeiket. A Mommies Lions Club tagjai a PécsTV-be kaptak meghívást.

bővebben arrow_forward
LIONS Pihenő avatása Pécsen 2018. november 16. 17:00 LIONS Pihenő avatása Pécsen

A Horvát-, Bosnyák-, Macedon, Osztrák LIONS Kormányzóságok célul tűzték ki, hogy minden városban, ahol klubok működnek legyen egy virágos sétány, pihenő, vagy virágágyás, mely jelképezi a lionok jószolgálati munkáját. A projekthez az Olasz Kormányzóság is és a 2018.november 16-i pécsi avatással a Magyar Kormányzóság is csatlakozott.

bővebben arrow_forward

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécs-Normandia Lions Club

Adószámunk:
19035165-1-02
Számlaszám:


cím: 7623 Pécs,
Mártírok útja 7-9.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba