Kormányzói látogatás a pécsi Szülőszálláson

2020. november 27-én a Pécs-Normandia Lions Clubhoz látogatott Keys Mária Kormányzóasszony, melynek keretein belül a klub néhány tagjával ellátogattak a pécsi Szülőszállásra is. A látogatás rendkívül pozitív és előremutató volt, példaértékű az az összefogás, melynek keretein belül működtetik az intézményt. 

Keys Mária a szövetség nevében 50 db maszkot és 100 db egészségügyi kesztyűt adott át, a klub tagjait pedig kormányzói jelvénnyel jutalmazta. A szövetség és a Pécs-Normandia LC büszke arra, hogy legidősebb tagjuk 93 éves és mind a mai napig aktívan segíti a közösség munkáját. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécs-Normandia Lions Club

Adószámunk:
19035165-1-02
Számlaszám:


cím: 7623 Pécs,
Mártírok útja 7-9.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba