Hidak a Szórványba nyári tábor

7 kárpátaljai, 8 erdélyi és 21 pécsi gyermek részvételével idén immár 6. alkalommal került megrendezésre a Pécs-Normandia Lions Club Hidak a Szórványba elnevezésű nyári tábora, ahol az anyaországukban, 3 állam magyar gyermekei élményszerűen tapasztalták meg a magyarság összetartozó érzését!

"Magyarok voltak Magyarország nélkül, Magyarok vannak Magyarország nélkül, Magyarok lesznek Magyarország nélkül. Mert az országnál mélyebb a magyarság, Mert test az ország és lélek a nép – Keret az ország, s az ország-keretben A magyarság a fejedelmi Kép…" (Reményik Sándor: Mi a magyar? (részlet))


Képgaléria


Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécs-Normandia Lions Club

Adószámunk:
19035165-1-02
Számlaszám:


cím: 7623 Pécs,
Mártírok útja 7-9.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba