Felajánlás a németországi és ausztriai árvízkárosultak részére

A Pécs-Normandia LC a németországi és ausztriai áradások gyerekáldozatainak ajánlott fel szállást és nyári táborban való részvételt. Megkeresték a baráti német és osztrák Lions klubokat, akikkel az elmúlt 30 évben szoros kapcsolatot alakítottak ki.

munkába bevonták a pécsi német ifjúsági szervezetet - LdU Regionalbüro Fünfkirchen -akik felvették a kapcsolatot a Német Követség munkatársaival. Fekete Olga régióelnök javasolta, ha a
projekt a megvalósítás stádiumába kerül, akkor vegyék fel a kapcsolatot magyarországi Lions klubokkal is, akik szeretnének részt venni a programban. A felajánlást a német társklubok is örömmel fogadták.

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécs-Normandia Lions Club

Adószámunk:
19035165-1-02
Számlaszám:


cím: 7623 Pécs,
Mártírok útja 7-9.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba