Hírek, aktualitások: Általános

Félmaraton a szülőszállásért 2019. december 15. 16:00 Félmaraton a szülőszállásért

Tamás Imre, a Tamtraco vállalkozás vezetője elhatározta, hogy lefut a születésnapján 21 km-t és közben támogatja a Pécs-Normandia LIONS Club szülőszállását, mely idén ünnepli fennállásának 25. éves évfordulóját! Mindenkit részvételre (akár 5 km vagy 10 km-es távon) és mindenkit támogatásunkra is buzdít.

bővebben arrow_forward
A Pécs-Normandia LC aktív részvétele a kárpátaljai segélyprogramban 2019. november 19. 12:00 A Pécs-Normandia LC aktív részvétele a kárpátaljai segélyprogramban

A Pécs-Normandia LC aktívan részt vesz a szövetség kárpátaljai segélyprogramjában. Saját csatornáján keresztül évek óta ruhát és tartós élelmiszert juttat a külhoni rászorulóknak. Az idei küldemény is megérkezett már rendeltetési helyére. 2019-ben egy kamionnyi ruhát - 240 zsák- és egy raklap tartós élelmiszert küldött ki Kárpátaljára.

bővebben arrow_forward
Bemutatkoznak a Mommies LC anyukái 2019. május 20. 10:00 Bemutatkoznak a Mommies LC anyukái

A Pécs-Normandia Lions Club fiókklubjaként megalakulú Mommies LC öt fiatal pécsi anyuka összefogásából alakult. Az anyasággal kapcsolatos teendők, tapasztalatok megosztására először egy Facebook-csoportot hoztak létre, azóta viszont már a Mommies CL keretein belül szervezik jószolgálati tevékenységeiket. A Mommies Lions Club tagjai a PécsTV-be kaptak meghívást.

bővebben arrow_forward

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba