Nincs Akadály Pótvizsga felkészítő program - 2021

A Pécs-Normandia Lions Club 2021 augusztusában idén 8. alkalommal szervezte meg pótvizsga felkészítő programját a társadalmi felelősségvállalásban elkötelezett egyetemista gyakornokok, középiskolás segítők és az egyesület foglalkoztatásában álló pedagógusok segítségével.

A tanárszakos hallgatóknak a Lions Clubnál is eltölthető közösségi pedagógiai gyakorlat az első közvetlen szakmai jellegű találkozása a tanítandó gyermekekkel, mely jelentős mérföldkő számukra a tanárképzés éveiben.

Az augusztusi program keretei között korrepetáló csoport ezúttal 35 gyermeket készített fel 50 tantárgyból. A gyermekeket túlnyomórészt a pécsi általános iskolák, valamint a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat családgondozói delegálták.

Ahogy az eddigi években, így ezúttal is a tanulók több mint 90%-a sikerrel teljesítette a vizsgát, melyre ezúttal is érvényes volt, hogy nemcsak a gyermekek, hanem azok a fiatal – középiskolás és egyetemista – önkéntesek is sokat tanultak belőle, akik határaikat feszegetve küzdöttek a gyermekekért és olyan önismereti, önfejlesztési folyamaton mentek keresztül, amelyet hosszútávon is kamatoztatni tudnak.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécs-Normandia Lions Club

Adószámunk:
19035165-1-02
Számlaszám:


cím: 7623 Pécs,
Mártírok útja 7-9.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba