Lions szállásfelajánlás egészségügyi dolgozók számára Pécsen

A Pécs-Normandia LC az elmúlt 25 évben 60 000 ingyenes éjszakát biztosított a beteg gyermekek szülei számára. A feladat ellátása a járványügyi időszakban is töretlen. A kialakult helyzetből adódóan ugyanakkor - valamelyest alacsonyabb a szülőszállás igénybevétele mellett- úgy érezték, hogy egyesületük feladata az aktuális kihívásokra is reflektálni.

Ezért a LIONS Ház egy külön bejáratú épületszárnyának szobáit térítésmentesen felajánlották a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának, a különböző klinikákon hősiesen helyt álló - nem pécsi lakhelyű - egészségügyi dolgozók számára. Felajánlásuk 4 (fürdőszobával rendelkező) szobát foglalt magában egy közös konyhával, de szükség esetén egyesületük telephelyén további 3 szoba és konyha is bevonható.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba